Gruppresa

Födelsedagkalas - Bröllop - Släktfest - Gruppresa
hissa segel segelfartyget ellen

   

Letar du efter en unik miljö att fira något speciellt som t.ex. 50 års kalaset, bröllopet eller något annat viktigt. En annorlunda gruppresa för dig och dina vänner. Ett segelfartyg från 1898 har både charmen, historien och möjligheterna som gör resan tillsammans till något att minnas. Det är en annorlunda fest- och möteslokal med aktivitet som inbjuder till gemenskap och inspiration.
Vi vet att Ellen passar perfekt för gruppresan eller festligheten.

Ellens miljö passar såväl ung som gammal och du som deltagare väljer själv om du bara vill njuta av naturupplevelsen eller om du för ett ögonblick vill känna historiens vingslag när vi sätter segel eller står till rors. I vilket fall som helst om du väljer att segla på Stockholms inre vatten eller på en av skärgårdens glittrande fjärdar kommer gruppresan ge er ett inspirerande mötet. Vår duktiga besättning finns där för er – oavsett om ni bara njuter av själva resan eller deltar aktivt i fartygets framförande.

Om det bara är för ett par timmar eller över en helg  Egentligen är det bara din fantasi som sätter gränserna. Väljer du och ditt gäng att övernatta finns kojer i Ellens gamla lastrum till ert förfogande. I Ellens kabyss (kök) kan du tillreda enklare måltider om du inte löser det på annat sätt.

Under åren har vi huserat otaliga olika typer av tillställningar, event och festligheter. Hör av dig så skräddarsyr vi ditt sällskaps upplevelse med Segelfartyget Ellen.

Mer information

  • Passar: Alla
  • Antal deltagare: 35-49 beroende på fartområde
  • Tillgänglighet: Vår, Sommar, Enstaka dagar under sommaren, Höst
  • Pris: Enligt överenskommelse
  • Mat: Kunden ansvarar för maten
  • Boende: Eftersom ni sover ombord på fartyget behöver ni bara ta med sovsäck och kanske en kudde. Det går även bra att ta med lakan och täcke om man vill.
  • Kläder: Ta med varma, oömma och gärna vatten- och vindtäta. Vädret kan variera dag från dag så ta med kläder beroende på säsong.
  • Flytväst: Finns att låna
.