Välkommen ombord för företagsevent, kundevent eller teambuilding

Företagsevent - Teambuilding - Konferens - Kickoff
Fullfart på bryggan

   

Letar ni  efter en spännande och unik konferenslokal för ert företagsevent, teambuilding eller kick-off? Då är ni välkomna ombord hos oss och låta Segelfartyget Ellens unika miljön inspirera er. Känn historiens vingslag när ni sätter segel och seglar i Stockholms inlopp. Våra duktiga instruktörer hjälper och leder er genom de fartygets traditionella teambuildningsövningar, så som att sätta segel, navigera och styra fartyget. 

För de som bara vill glida fram med hjälp av vinden och äta något gott på däck och njuta av en oförglömlig kick-off så hjälper vi till att ordna det.  Ellen är en annorlunda konferenslokal som öppnar sinnet och ger nya intryck  väl lämpat för ert företagsevent.

Vi strävar efter att ni ska få den bästa upplevelsen ombord och ge er förutsättningarna för en lyckad konferens. Därför har ni stor valfrihet att anpassa ert eget upplägg ombord med tips och idéer från oss såklart. Vi föreslår att ni börjar med frukost ombord för att samla gruppen, vi sätter sedan segel tillsammans. Under tiden vi seglar kan ni ha konferens, äta lunch eller fika.

Det går bra att antingen vara under däck eller på däck. Vi tror att känslan och samhörigheten som skapas när man seglar ett fartyget från 1898, är svår att överträffa. Oavsett om ni väljer en dagstur eller en tur med övernattning så lovar vi att ni kommer att bli nöjda och få en oförglömlig upplevelse.

Tveka inte, hör av dig idag för pris och lediga tider.

Bästa upplevelsen ever!

Mer information

  • Passar: Teambuilding, Konferens, Kick-off, Kundaktivitet
  • Antal deltagare: 35-49 beroende på fartområde
  • Tillgänglighet: Vår, Enstaka dagar under sommaren, Höst
  • Hemma hamn Beckholmen: Möjlighet till hämtning och lämning vid andra kajer finns
  • Pris: Kontakta oss för prisuppgift
  • Mat: Kunden ansvarar för maten
  • Boende: Möjlighet till övernattning finns
  • Flytväst: Finns att låna
.