Segla skuta & dansa folkdans till levande musik!

På dagarna seglar vi och deltar i alla moment ombord från att styra och navigera, sätta segel och skota, till att laga mat och diska. På lördagskvällen slår vi klackarna i däcket eller i bryggan i en yrande vals eller schottis. Eller njuter av spelmännens toner!

Seglatsen genomförs lördag-söndag 4-5 September 2021 ombord på Ellen och Sunbeam. Själva evenemanget börjar klockan 08:00 på lördag morgon då vi kastar loss från centrala Stockholm mot lämpligt resmål. Deltagare har möjlighet att komma på fredagskvällen och övernatta ombord, men ordnar då egen mat.

Kostnaden är 3500 kr/person för logi i enkelkoj. Deltagare som anmäler sig tillsammans och delar koj betalar 6000 kr tillsammans. I kostnaden ingår råvaror till mat. Anmälningsavgift 500 kr betalas inom 10 dagar. Full avgift betalas senast 1 augusti.
Om Coronarestriktionerna ger möjligheter hoppas vi på att öppna för att ta emot fler deltagare, som då kan ordna egen logi. Beslut om detta meddelas senast 1 juli.

Deltagarna får ta med vin och öl för egen förtäring till middag i natthamn, men vi påminner om att det råder lagkrav på nykterhet till sjöss vilket gäller alla ombord när vi seglar. Drick alltså inte mer än att du skulle klara ett alkotest dagen efter.

Läs mer om segelfartyget Sunbeam på http://www.sunbeamsvanner.se/

Segla skuta & dansa folkdans till levande musik!

  • Längd: 2 dagar
  • Datum : lör 4 sep - sön 5 sep
  • Utgår ifrån: Beckholmen
  • Mat:

    Vi lagar all mat tillsammans.

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Dubbelkoj
6000 kr
13 available
Enkelkoj
3500 kr
13 available