Spread the love

Inför resan

Mer information

Boka eller anmäl dig

Första steget till en oförglömlig resa är att hitta ett datum och sen är det bara att boka! För dig som vill hyra fartyget hittar du våra lediga tider i vår kalender. Om du vill följa med på någon av våra annonserade resor är det bara att anmäla sig. Tveka inte att kontakat oss om du har några frågor.

Betalning

Om inget annat har avtalats, se till att hela resan är betlad innan avfärd.

Mat

Det är den som hyr fartyget som ansvarar för maten till samtliga ombord även besättningen. Det är därför viktigt att du som bokningsansvarig stämmer av er matplanering innan avresa. För det krävs en viss planering och organisering för att laga mat ombord på ett segelfartyg.

Om du har anmält dig till någon av våra annonserade resor, kollo, dagsturer mm så ansvarar fartyget för maten om inget annat angavs när du anmäld dig.

Packning, vad ska jag ta med?

Här följer några tips på vad som är bra att ta med och vad man inte bör ta med. Det går även bra att ladda ner vår packlista som PDF

Transport till och från fartyget

Planera i god tid hur du ska ta dig till fartyget. Vid transport av livsmedel går det bra att stämma av med skepparen innan resan hur detta ska hanteras på bästa sätt. Normalt för skolklasser och övriga resor sker all transport till fartyget samma dag som avresa.

Om inget annat sagts så avgår vi alltid från vår hemmaham vid Beckholmen. (Länk)

Sopor

Eftersom fartyget eller Beckholmen inte har någon möjlighet ta hand om de extra sopor som uppstår efter en segling måste du som kund själv transportera bort dessa. Vänligen planera in detta redan innan du åker.