S/Y Ellens vänner

Som medlem i föreningen får du rabatt på medlemsseglingar. Vi arrangerar Nationaldagsseglingen den 6 juni 2017 och i september har vi vår årliga vänsegling.

Du får också vara med på våra arbetsdagar på Beckholmen, där vi under sakkunnig ledning bidrar till att hålla liv i det maritima kulturarvet. I januari brukar vi ordna julgransplundring i anslutning till en arbetsdag. För att delta under en arbetsdag räcker det om du kan hantera en målarpensel utan att kladda ner alla i din omgivning. Om du är smed, skeppsbyggare eller behörig elektriker är det ett plus!

Medlemsavgifterna går också till att bidra till underhållet av fartyget. En stor utgift just nu är en motorrenovering, som är nödvändig för att S/Y Ellen ska kunna gå som kollofartyg i sommar. Till den renoveringen har föreningen bidragit med 5 000 kronor. Vi vill även kunna bidra till nya segel.

Nya medlemmar hälsas varmt välkomna!

Den årliga medlemsavgiften (vuxen 300 kr, ungdom och pensionär 100 kr, familj 600 kr) sätts in på bankgiro 809-4153 eller swishas till 123 231 43 26. Vänligen märk betalningen med namn och födelsedatum!

Vill du stödja föreningen ytterligare kan du lägga till valfritt belopp utöver medlemsavgiften.

Bli medlem

Typ av medlemskap

För- efternamn (obligatorisk)

Födelsedatum (år/mån/dag)

Telefonnummer

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Genom att bli medlem samtycker du till att dina personuppgifter lagras och behandlas enligt Personuppgiftslag 1998:204.