Spread the love

S/Y Ellens vänner

Som medlem i föreningen får du rabatt på medlemsseglingar samt informationsbrev som skickas ut via mail där vi informerar om vad som händer ombord på Ellen.

Vår årliga vänsegling är helgen 22-23 september. Där bjuds det på sedvanlig segling, mysiga kvällar tillsammans och god mat. Boka in den helgen redan nu!

Du får också vara med på våra arbetsdagar på Beckholmen, där vi under sakkunnig ledning bidrar till att hålla liv i det maritima kulturarvet som Ellen är. För att delta under en arbetsdag krävs inga förkunskaper utan det räcker om du kan hantera en pensel, slippapper eller kommer med glada tillrop. Beroende på vad som händer ombord när arbetsdagar inträffar så varierar arbetet. Vanliga sysslor är slipning av olika ytor, målning både ut- och invändigt samt att någon lagar lunchen.

Om du har utbildning såsom smed, skeppsbyggare eller behörig elektriker är det ett plus!

Medlemsavgifterna går också till att bidra till underhållet av fartyget. Under 2017 bidrog föreningen med 5000kr till en motorrenoveringen som utfördes. Vi vill fortsätta kunna vara en bidragskälla när större investeringar ska göras på fartyget och därmed är medlemmarna viktig för oss.

Den årliga medlemsavgiften (vuxen 300 kr, ungdom och pensionär 100 kr, familj 600 kr) sätts in på bankgiro 809-4153 eller swishas till 123 231 43 26. Vänligen märk betalningen med namn och födelsedatum!
Vill du stödja föreningen ytterligare kan du lägga till valfritt belopp utöver medlemsavgiften.

Nya och gamla medlemmar hälsas varmt välkomna!

Kontaktuppgifter:
ellensvanner@syellen.se

 

Kläder

Mössa 125kr

Tröja 120år 175kr

Buff Multiewear 100kr